NyStartR

abilar kådsalva - produkt från rama medical

När hälen behöver hjälp

Vinterhud, hälsprickor eller småsår? Kom ihåg Abilar Kådsalva för naturlig hud- och sårläkning.

framtidens vårdprodukter

Välkommen till Rama Medical

Ibland behöver kroppen hjälp för att fungera och läka. Som experter inom området, erbjuder därför Rama Medical framtidens vårdprodukter inom medicinsk kompression, sårvård, ärrbehandling och brännskador bland annat.

Föregående
Nästa

Kompression från Lymed Finland, är bland de bästa i världen

Våra kompressionsförband tillverkas av det finländska företaget Lymed Oy som har mer än 20 års erfarenhet inom branschen. Lymed Oy tillverkar högkvalitativa kompressionskläder för kompressionsbehandling av ödem, ärr (efter brännskador), kärlmissbildningar och efter plastikoperationer eller som stödförband vid behandling av bland annat olika smärttillstånd (t ex beröringssmärta, CRPS, EDS), CP-skador och autism.

Abilar medicinsk kådsalva, etablerad finsk vårdsuccé

Abilar Kådsalva är en medicinsk salva som består av 10 % grankåda. Den används för att läka svårläkta sår likaväl som mindre sår såsom hudsprickor, skrubb- och skavsår samt brännskador. Salvan motverkar inflammationer och påskyndar hudens återväxt.

Föregående
Nästa
Föregående
Nästa

För våra fyrfota vänner

AniVox Öronskölj används för prevention och behandling av akuta och kroniska öronproblem hos hund och katt. Den kådbaserade vätskan löser effektivt upp öronvax och rengör örongången hos din fyrbenta vän. Enligt tester som utförts är produkten är inte ototoxisk och skadar inte innerörat eller hörseln. Produkten är bakterie och svampdödande, även gällande malazessia. Innehåller inte parfym eller alkohol och rekommenderas för både temporär och permanent användning.

Från bloggen

se alla blogginlägg >>

handla produkter on-line

Besök webbshopen!

Indikationer

ödembehandling

Vid behandling av ödem skapas trycket så att det ger ett gradvis avtagande tryck. Det kraftigaste trycket skapas i extremiteterna och avtar sedan gradvis mot mitten av kroppen.

ärrbehandling

Kompression vid ärrbehandling används för att förhindra och hantera hypertrofiska ärr och keloider. Genom att bära kompressionskläder minskar ärr dess mognad påskyndas.

kirurgisk eftervård

Kirurgisk eftervård – postoperation (Postop)
Post Op. kompression används efter kirurgi för att förebygga och eliminera svullnad, blåmärken och för att lindra smärta.

neurologi, fysioterapi och arbetsterapi

Kompressionsplagg, så kallade 3D plagg används även vid neurologisk, fysiologisk behandling och arbetsterapi.

sport

Trycket stödjer musklerna från utsidan och ökar därmed uthålligheten. Metabolismen ökar och återhämtningen är snabbare.

Vårdgivare eller privatperson?

vi levererar både till landsting, kommuner och privatpersoner